top of page

fre 28 juli

|

Hantverksmässan i Båstad

Hantverksmässan i Båstad

VÄLKOMMEN TILL EN AV SKANDINAVIENS STÖRSTA HANTVERKSMÄSSOR 28-30 juli 2023 | Hembygdsparken i Boarp

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hantverksmässan i Båstad
Hantverksmässan i Båstad

Tid och plats

28 juli 2023 10:00 – 30 juli 2023 07:00

Hantverksmässan i Båstad, Boarp Hembygdspark, Erikstorpsvägen 216, 269 93 Båstad, Sverige

Om evenemanget

Hantverksmässan i Båstad sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden och har vuxit till en av Skandinaviens största i sitt slag. Här erbjuds produkter av genuint hantverk både i modern och tidlös design; allt från mode, inredning, guld och silver till smide, keramik, glas, trähantverk, stickat, sytt, skinn och läder. Dessutom har du möjlighet att handla med dig goda delikatesser hem från mässans delikatessutställare.

Till 2023 års upplaga inkluderar vi även området byggnadsvård. Är du intresserad, arbetar med, eller vill veta mer om hur vi på bästa sätt underhåller och vårdar vårt kulturarv för framtida generationer så är Hantverksmässan i Båstad väl värt ett besök.

Mässans syfte är att erbjuda ett brett sortiment av hantverksmässigt utfört arbete där de konsthantverkare och designers som medverkar på mässan själva har stått för tillverkning och utförande av de produkter som de ställer ut. För att säkerställa mässans kvalitet måste varje utställare därför först ansöka om sin medverkan, varpå en bedömningsgrupp granskar utställarens produkter innan den kan godkännas. Importerade produkter godkänns inte.

Förutom Sveriges skickligaste hantverkare hittar du på årets hantverksmässa i Båstad även konsthantverkare från Danmark.

Dela detta evenemang

bottom of page