top of page

fre 20 nov.

|

Hökvägen 6

Jul 2020 - Utomhus utställning

Konstutställning och "julmarknad" i Corona tider med allt sebart utomhus och utan trängsel på Hökvägen 6, Bjärred med Glaskonstnär Anne-lie Sävströms alster presenterat på framsidan av huset.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Jul 2020 - Utomhus utställning
Jul 2020 - Utomhus utställning

Tid och plats

20 nov. 2020 16:00 – 31 dec. 2020 20:00

Hökvägen 6, Hökvägen 6, 237 37 Bjärred, Sweden

Om evenemanget

"Julutställning" helt fritt utomhus och med massor av konst och förslag till julklappar mm. Allt kan skådas utomhus för att minimera riskerna för Corona spridnngen men ändå ge möjlighet för dig som vill ta en utflykt i närområdet. 

Succen från i våras upprepas alltså fast men nya alster och ny konst. Mycket fokus på jul men även mycket annat!

Den som vill handla kan göra det via webshopen eller ringa på så kommer vi ut.

Ateljén är öppen för besök men i mycket begränsad omfattning så vill du vara säker på att kunna komma in ber vi dig ringa och boka en tid. Annars är du välkommen att bara gå förbi och njuta av konst och lite julstämning en stund. Helt gratis men tyvärr utan glögg och pepparkakor då vi inte vill bidra till risk för spridning av Covid 19.

Gott om plats för både gående och cyklande. Kommer du med bil finns det som regel plats att parkera hos oss eller längs vägen... 

Biljetter

  • Anmäl dig gärna för ett besök

    Så klart är du välkommen att bara titta förbi spontant men vi ser gärna att du registrera ditt besök oavsett. Det ger oss lite underlag för framtiden och lite feedback på om det var bra/dåligt.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page